Styr på aftalerne

Kan godt mærke det ikke blot mere kun er din og min kalender der skal holdes styr på. Der er to børn med div aktiviteter, møder omkring, aftaler osv. Der er 2 gange jobs med alm arbejdstider, møder, andre aktiviteter mm. Og efterhånden er min outlook kalender ligeså uoverskuelig som en gammel Mayland!
Der skal system i personer, farver og hvem deltager hvornår. Vi er nået et stykke ved at der på matriklen “indkaldes” til møder når den ene eller anden laver planer, det indvolvere den anden part, enten som deltager eller fordi man ikke er hjemme/til rådighed som normalt. Indrømmet det lyder skørt, men det virker rimeligt. Det er efterhånden sjældent vi står med “frivillige” dobbeltbookninger, aftaler der må ændres mm. Der kan være udefrakommende aftaler der kollidere selvfølgelig.

Nå men altså det jeg lidt savner er det der ugentlige overblik uden hele tiden at skulle finde mobilen/computeren.
Vi har en fotokalender men kun lille plads pr dag efterlader kun plads til få aftaler pr dag. En familie kalender er måske redningen, eller en wallsticker ala “this week” med mulighed for at skrive op hver uge med kridt (måske lidt for lærer-agtigt)
Jeg har ikke fundet en løsning endnu så pt lever jeg med outlook-rodet på mobilos, forsøger at skabe overblik, måske det lukkes.

Hvordan holder i andre styr på familiens aftaler, både er samlede og dem hver for sig??