IdaT net og rabatkode

Jeg har nu gennem lidt tid brugt de net IdaT sendte i min retning. De er ret fine i størrelsen til div ting. Især bruges de herhjemme til alle pusletingene til Laura når vi kun skal på korte ture hvor det bare er ble, vådservietter osv der skal med.

IMG_7929.JPG

IMG_7930.JPG

Generelt er jeg jo ret glad for net til ALT. Ofre bruger jeg dem mere end alm tasker. Dem fra IdaT er jo friske i farverne hvilket jeg finder dejligt i en ellers grå hverdag 🙂

Om 2 dage finder jeg en med-tester af badedragten også fra IdaT så smid gerne en kommentar hvis du har lyst at være med (på indlægget fra den anden dag med badedragten)

Til dem der har lyst kan jeg desuden tilbyde en lille rabatkode på 10% hos IdaT

IMG_7932.JPG

Til de af jer der ikke kender IdaT så er det kort og godt, lækkert børnetøj med sjovt design, lækre farver (der holder), økotex mærket (især DET vægter højt hos mig), nemt for børn at få på, blødt og behageligt med plads til bevægelse.

indlægget er sponsoreret