Ferieklar…

Jeg er klar eller næsten i alt fald. Jeg har langt fra pakket, indkøbt eller alt det andet der liiiige skal klares. men jeg er klar i mit hoved til at trække stikket og bare hygge med min lille familie. Jeg glæder mig i den grad til at opleve Italiens land, Toscana og Gardasøen, alt hvad der høre til. Vingården som er første stop, med olivenolier, vin, dyr, rideture, pasta- og pizza aften for bare at nævne noget. Gardasøen med badeland, hyggeaftner på campingpladsen, ture til den gamle bydel vi skal bo i gå afstand fra. At jeg intet ved om landet, hvad der er godt, steder der SKAL besøges, steder der skal shoppes, ting man bør have med hjem, osv. så kom gad med jeres forslag.

Første stop er en vingård ca 30 min fra Pisa, andet stop er Bella Italia helt i bunden af Gardasøen.

I dag er næst sidste arbejdsdag og jeg tæller nærmest minutterne. I dag står den på tøjvask, klargøring og indkøb af de sidste ting.

I morgen får min lillebror hue på, og behøver vist ikke sige at jeg er så kistestolt over ham. Så fortjent! dagen er hans, og aftenen skal bruges på at pakke bilen 🙂

I øvrigt var yndlingsfotografen Claus forbi til grillhygge…

10405650_10152587131113825_7682973035260725287_n Og der har vist også et hængeparti med de der rigtige billeder både hjem til og til bedsterne