Lidt om madpakker

Engang, som for længe siden hvor jeg kun havde et barn og åbenbart enormt meget tid, gik jeg ret meget op i det der med madpakker. Jeg tror faktisk jeg har omtalt dem i meget positive vendinger og elsker og ære har bestemt indgået i formuleringen.
Bevares jeg går op i at mine børn får sund og varieret kost, og de dage hvor overskuddet er minimalt må sund og varieret vige til fordel for at vi trods alt får mad der mætter og som alle gider spise.
Jeg anser bestemt ikke mine børn for at være kræsne og jeg skynder mig at tage lidt af æren (sammen med de institutioner hvor de begge har fået mad jeg ikke har lavet).
Men altså tilbage til de der madpakker! Ærligt sofias er blevet møg kedelig. 4 halve med kedeligt pålæg, uden ret meget spral ved side af. Og for pokker hun er jo nærmest et tapas barn! Hun elsker alt “det der ved siden af”. Og der har været kontant afregning i form af kun halvt spiste madpakker.
Der strammes op nu!! Ja det er nemt at sige med kun 3 madpakker mer inden laaaaang sommer. Men de 3 skal sgu være i orden.

Idag blev det dette

20140620-091631-33391131.jpg

Stadig 4 halve rugbrød, men også lidt “spral”. Madpakken blev godkendt inden afgang, så håber hun er tilfreds.

Før i tiden bagte jeg div lækkerier (som i sunde lækkerier) til madpakken. Jeg må i gang igen. Bom basta!