Ferie “stress”

Det er lige om snart at Skodaen triller afsted mod Toscana. Som i lige om i næste uge!!!! Normalt er jeg jo stadig på job når børnene er gået på ferie, det er nogle skønne dage med tid til oprydning og uden stress og jag. Men i år bød lejligheden sig for en uges bondegårdsferie med ankomst allerede næste lørdag. Det er clearet med min chef og jeg har bare lidt ekstra travlt for at få afsluttet det hele. Desuden har jeg jo som regel en uges tid til lige at ordne de sidste ferie køb. Bom det har jeg IKKE og jeg begynder så småt at stresse lidt. Ikke på den sygdoms-ramte måde men bare sådan sved på panden og husker vi mon det hele.

Jeg er i gang med lister. Men der hvor jeg især prøver at komme i mål er på tøj fronten. Syntes ligesom ikke vi har en ordentlig sydhavs-garderobe! Men første step må være overblik, jeg prøver i aften.