De lange cykelture

Jeg har skrevet om det tidligere. Det med at dyrke motion som familie. Jeg er VILD med det. At Sofia (næsten) uden brok er med på at cykle 8-10-12 km er SÅ fedt. Vi nyder samværet, naturen og ikke mindst de mange km i benene. Laura har en fest i sin cykelstol.
I tirsdags skulle vi grille sammen med dem vi skal til Italien med (og det er jo lige om snart vi smutter afsted). De bor i strøby egede og vi hoppede på cyklerne og tog turen over vedskølle og vallø slot. En fantastisk smuk tur. 10 km derud lækker mad og så 8 km hjem (vi kom på en lille detour da vi skulle derud). Kl et tæt ved 21 da vi triller ind i Herfølge, vi har to trætte piger, men alligevel har Sofia overskud til lige at høre hvor langt vi har cyklet. 18 km er svaret, der ikke er helt som håbet. Ønsket var at runde de 20 km så trods træthed havde hun overskud til 2 km mere rundt i Herfølge. Sej tøs alligevel

20140613-085854.jpg

20140613-085900.jpg

Igår cyklede jeg selv et smut til vallø efter job og så hjem (målet var klip ved frisør). Lige om lidt banker weekenden på.
Vores byder på rengøring, brænde der skal på plads og mad med gode venner.