Hej hverdag

20130818-081042.jpg
(Sommerferie glimt)

Mandag startede arbejdslivet så for alvor og hold nu op hvor er jeg flad! Som i HELT flad. Jaja velkommen til hverdagen osv! Men havde altså glemt hvor travlt vi har lige den første tid efter skolestart. Trods at jeg arbejder på 80% dvs 29,5 time om ugen (og får løn derefter) har jeg været ufattelig meget på job i denne uge. Fra ca 7.30-15 hver dag, undtagen mandag hvor det var til 16. Og så har jeg alligevel ikke nået bare halvdelen af det jeg godt vil. Forhåbentlig bliver det lidt mere normalt l de kommende uger.

Mandag er min mødedag, så trods kun 3 undervisningslektioner er jeg først færdig 15.45, men min plan er at det er der hvor jeg får planlagt, kopieret osv. Onsdag har jeg fri 11.35 og håber jeg som regel vil kunne tage hjem der, og så få ordnet lidt hjemme, så ikke det altid er rengøring/tøjvask mm i weekenden. Og ja jeg ved godt at sådan er livet for rigtig mange, men jeg/vi har jo netop taget et valg om at jeg gik ned i tid for at kunne nå de her hjemlige ting uden at skulle stresse rundt med børn om benene og altid skulle handle i sidste sekund.

Nu er det igen søndag! Vi har sovet til 7! Længe i min hverdag. Men var så også vågen 1-1,5 time i nat, Sofia havde et flue på værelset og mente at hele huset skulle sættes i sving for at få den ud, resultat MEGET vågen Laura! Er pt glad for at vi har rigeligt med kaffe

God søndag derude