Odense

Altså vi tog så afsted idag, den nye veninde skulle i badeland så da Laura vågnede smed jeg noget mad i hende og så afsted. Vi spiste sent frokost (ok lidt senere fordi vi ventede 45 min! På vores mad, tror de glente os, men det smagte godt), og gik så mod H.C. Andersens hus, nåede lige slutningen af noget eventyr parade i haven og så bagefter museet, samt det hus han menes at være født i. Vi nåede ikke den store shopping, men rundede søstrene grene og magasins børne afdeling efter molo på tilbud (hvorfor er det at jeg sagtens kan tømme søstrene for fint bomuldsgarn og indkøbsnet i stof og uden problemer gir 100,- for en body med stjerner, men skal tænkte 1000 gange over om jeg nu egentlig har brug for den skide lækre tunika fra second female der var på bud til 200,- og dom jeg endte med IKKE at købe og nu fortryder).
Men anyways Odense er vildt hyggelig og SÅ meget et besøg værd, desværre var mange af side gadernes butikker lukkede da vi var færdige hos Andersen, men nu er der jo kun 30 min derind så måske vi nupper endnu en tur.
Jeg har også fået anbefalet den fynske landsby og sejltur på åen, blot hvis andre søger noget godt i Odense så et anbefalingerne givet videre

20130715-230643.jpg

Dagens indkøb 🙂
Molo body fra magasin, stofnet (kan man få for mange???), garn og notesbog fra søstrene (bogen er sofias og vist nok tiltænkt som dagbog)