Campinglivet

Vi nyder det, den danske sommer viser sig fra sin bedste side, og vi er hent nede i gear. Jeg har ikke brug for Gardersøen, Middelhavet eller grand Canaria. Pt er bogens STEDET. Her er en hyggelig lille by med et par gode butikker, fint med indkøbsmulighed og så den dejligste havn med lækre spisesteder og fine butikker også. Vi har alle fået shoppet lidt, mere herom senere. Kan dog sige at jeg fik et par TOMS sko til 150,- virkelig et kup, især når det er et super koncept (ved hvert par solgte sko gives et nyt par sko til børn i nød)

20130715-120347.jpg

Og den helt store bonus ved camping

20130715-120439.jpg

Venner over alt 🙂 måske man også finder det ved de ovennævnte steder, det er bare lidt nemmere i DK 😉

Om lidt kører vi til Odense og kigger til ham der Andersen og lidt på butikker. Ellers er der ikke de store planer for denne sidste uge 🙂 i virkeligheden har vi slet ikke haft ret mange planer bortset fra egeskov og Legoland 🙂

2 tanker om “Campinglivet

    • Vi er afsted I min svigerfars campingvogn 🙂 drømmer om selv at købe en, mest for at få køjer til pigerne, da denne er med 2 x dobbeltseng

Der er lukket for kommentarer.