Ny voksdug

Vi fik i bryllupsgave det smukkeste bord af min mor, et bord vi selv valgte. I lyst træ og med masser af plads…
Det er også af den sæbebehandlede slags. Det er ikke helt så foreneligt med små børn, makralmadder og fedtfingre. Men vores ting SKAL bruges også uden at jeg skal have dårlige nerver. Bordet har fået lidt pletter, mærker, ridser mm, og det gør ikk spor ondt mere, men med en baby i huset er der igen røget voksdug over det fine bord. En pæn en af slagsen altså.
Igår var jeg i rema af bleer, skumklude og vådservietter og de havde så også nogle fine voksduge til 50,- bom! 2 stjal blev indkøbt. Vel hjemme var den ene jeg pakkede ud (den anden overvejer jeg at forvandle til hagesmækker) dog noget foldet/krøllet. En tur i vaskemaskinen gjorde faktisk kun problemet værre. Men erfarerede til morgen på instagram at den andre stedet var blevet strøget med fint resultat. Så nu er dugen pæn og uden krøller!

20130407-113551.jpg

I skrivende stund sover babysmølfen og Sofiamusen er afsted til spejder. Senere venter kaffe hos veninde og lidt rengøring hjemme