Lidt sløvt

Ja det er der sgu her på bloggen. Beklager, ugen har budt på lockout, ikke at det som sådan berør mig rent økonomisk eller praktisk hverken som mor eller lærer. Som mor til 0 klasses barn er der tilsyn/opsyn med sofias klasse (pædagogen der normalt også er i klassen) og som lærer er jeg pt på Basel og hverken praktisk eller økonomisk ramt. Personlig/følelsesmæssigt er jeg RAMT, jeg syntes det er pisse træls, har ondt af både børn og kollegaer der er i limbo og ikke ved om de er købt eller solgt. Og så er jeg træt af konstant at skulle forsvare min profession! Jeg gør det med næb og klør, men nøj det er trættende. Lærerne strejker IKKE og jo vi passer rent faktisk vores job og ja jeg har indimellem tidligt fri, men dem frihed betales tilbage. Jeg brokker mig ikk over aftensmøder, forældresamarbejde, indkaldelser og div papiropgaver, men ville ønske at folk ville stoppe med at se ned på mit job, det jeg laver og mit forbrug af tid! Jeg passer sgu mit arbejde 🙂 og jeg gør der med glæde for jeg ved det gør en forskel!

20130406-110318.jpg

Hvad næste uge bringer vides ikke. Jeg håber på forår sol varme …. Og måske en fornuftig arbejdstidsaftale??