Opgradering af forårstøjet.

Altså det til ude brug. Sofia er simpelthen vokset ud af ALT sit tøj stort set. Jeg har suppleret op i hendes alm tøj, men udetøjet halter lidt bagefter. Hun har forårsjakke fra pompdelux som jeg købte sidste sommer som jeg håber kan bruges igen iår, men regntøj, gummistøvler og sko er bare alt for småt… så jeg surfede lidt rundt i forgårs i håb om at finde lidt udsalgsrester 🙂 og jeg var heldig…

Hos Heaven4kids fandt jeg regntøj fra Mikk-line i str 128 i lilla, det har bla får gode anmeldelser i Tænks sidste regntøjstest, og fik det til 210,- incl fragt (den siden har i øvrigt ofte rigtige gode tilbud, og vælger man at få det sendt med GLS, enten til en pakkeshop eller firmaadresse er det gratis).

Og HER fandt jeg sørme nye Hummel basketstøvler i str 32 til Sofia til halv pris.. måtte så bestille sorte melton strømper med, så fik man gratis fragt (yes yes jeg ved det er mer-salgs-lokkeri, men hun manglede så sortestrømper som jeg ikke kunne få i H&M den anden dag)

Og sluttede af med at kigge på COOP efter gode tilbud, og fik sørme 2 par gummistøvler fra Friends til 99,- pr par, et regnsæt til 150 (nedsat), ny cykellås til Sofias nye cykel og så en flyverdragt bestilt for en nabo (som vi i øvrigt arver rigtig meget lækkert fra) og det kunne betales med de der coop-point, så jeg endte med at give 40,-. for det hele 🙂

Så nu er vi godt på vej til at Sofia er forårsklar (hun har satdig softsheel jakke til spejderbrug, samt fleece, men mangler muligvis nogle sko hun kan bruge derude, samt nogle ude idærtssko).

Så nu venter jeg (tror jeg nok) med mere tøjkøb til jeg skal holde pompdeluxtøjparty d 25/3 (smid mig en besked hvis nogle af jer har lyst til at komme), har lige luret lidt i deres katalog og nøj der er meget lækkert, både til babysmølfen og til Sofiamusen (uha det er vist farligt at de laver tøj fra str 80, som er det næste størrelse for Laura).