0.B.

Har da vist løvrigt ikke fået fortalt at Sofia nu går i 0.B. I mandags var vi til forældremøde (Gud hvor er jeg så lige pludselig voksen!) hvor vi fik den endelige klassedelinge af vide. Sofia er nu officielt 0.B.’er og hun er glad. I virkeligheden er Sofia bare glad for skolen, og glad for de børn der nu engang er i hendes hverdag, tror hun er et af se børn som tilpasser sig enormt let og leger med dem der nu er, det er jo dejligt.
Hun er kommet i klasse med nogle af dem hun selv ofte nævner i forbindelse med leg, så det er skønt. Som forældre gad jeg godt at Mia og Lykke også var i klassen, men de går sammen i A, og det er ganske fint. Og måske har tøserne endda godt af at blive rystet lidt ud deres “comfort zone” og skabe nye relationer (ikke at jeg tror det er et problem for Sofia). Og forældrene ses vi jo med privat så ønsket er udelukkende mit og ikke sofias behov:-)
Hendes kommende 1 kl dansklærer hedder Pia, matematik er endnu ikke besat. Er spændt på det hele, og blir skønt at jeg (forhåbentlig) også selv skal have 1 klasse når jeg starter på arbejde igen til august.

20130208-173726.jpg

God weekend derude:-)