Pusletaske og hjemmelavede gaver

Jeg har været meget i tvivl om det der med pusletasker. Havde jeg behov for en ny, hvilken skulle det være osv. Er var sikkert jeg gad ikke sådan en klassisk en der ofte følger med barnevognen. Jeg havde sådan en stof en fra storkens kuffert som jeg købte da jeg ventede Sofia, det er egentlig bare sådan en mulepose, men har været fint tilfreds med den, dig dur det ikke rigtig med stof og dansk efterårs vejr:( så da jeg den anden dag faldt over smartkids.dk og deres outlet slog jeg til på en Bystroom Fiona pusletaske, nedsat til 199,- tænkte jeg at det var ok. Samtidig fik jeg købt et par lækre goretex viking vinterstøvler til Sofia til bare 350,- lækkert med outlet:-) begge dele lever helt op til forventningerne og er allerede tager i brug

20121013-143841.jpg

Og så er jeg i gang med en gave af de hjemmelavede slags til en fødselsdags pige der skal fejres imorgen. Det færdige resultat flasher jeg imorgen 🙂