Monky Tonky show og lidt om fordomme

Shit jeg er blevet en af de der mødre/familier der er til monky tonky show.. Og ikke nok med det, jeg nød det! Eller jeg nød at se min store pige nyde det.
Indrømmet jeg har virkelig mange fordomme om det her Lalandia, altså ikke stedet, men største delen af de folk der holder ferie her. En fordom der faktisk ikke passer helt. I min verden var det “de unge mødre” og dem fra div sociale bolig-byggerier der holdt ferie her. Ikke særlig pæne tanker, i know. Egentlig heller ikke nogle jeg er videre stolt af, og har derfor også holdt dem for mig selv. Men altså her er faktisk ret ok og hyggeligt. Man får en masse af de samme ting som ved familie-charter ferie (altså lige minus de 30 grader, solcreme og lang flytur). Her findes bade land (jeg er altså stadig ikke helt god til mængden af mennesker sådanne steder), div spisesteder, små butikker, minimarked, skøjtebane, bowling og sågar ski”løjpe”… Og geder. Det er familie-ferie på ungerne vilkår og Sofia har i den grad hygget sig, og ærligt det er vigtigst for mig.
Mit billede af Lalandia er i den grad ændret til noget positivt og kan godt se mig selv til monky tonky show igen næste år, eller måske til hr. Plys show;)

Imorgen smutter vi hjem til Herfølge, hvor molly har fundet ud af at det er genboen der har nøgle og dermed kommer med mad. For er molly ude går hun da bare over og henter Mette 😉

20121011-230340.jpg