Hverdag og mangel på søvn

Når hverdagen melder sig og den der sove baby lige tar en nat hvor hun altså ikke har sovet helt så meget som normalt… eller jo HUN har sovet og spist… men jeg har ikke sovet så meget som de andre nætter. Ja så er det at hverdagen melder sig, hverdagen med en baby der også byder på søvn underskud, temmelig meget vasketøj (fordi hun altså sked ud over alle grænser igår), regnvejr og temmelig store mængder kaffe… Vi klare den 🙂 for sove kan man vel på et andet tidspunkt, og de praktiske ting skal vi jo nok nå.. tilgengæld gad jeg godt at det der regnvejr snart hørte op, så jeg kunne kommer over og hente storesøsteren uden at skulle pakke både mig og barnevogn ind i alt for meget regntøj… Det gode er at vi skriver fredag 🙂 forude venter disney sjov, slik, hygge og weekend.