Shopping for små og store..

Eller semi-store. Det handler nemlig om shopping til min to skønne piger: Jeg er god til det, som i virkelig god 😀 Meget bedre end til det det shopping i voksenafdelingen, det er jeg nemlig slet ikke særlig god til (jf mit tildligere indlæg om det med tøj og mode). Nå men altså posten kommer daglig på besøg her i huset 🙂 en del er købt gennem trendsales, noget er købt i netbutikker og igår var jeg så ude i en af de dersens RIGTIGE butikker.

Men den sidste tids shopping har resulteret i lidt af følgende:

Til sofia, en god mængde tøj fra pompdelux og H&M og til Laura lidt sengetøj, heldragter i næste størrelse og en strækvikle.  Sidstnævnte er prøvet og godkende 😀

H&M tingene og det jeg har købt på trendsales må lige vente med billeder af til det kommer 🙂

Iøvrigt har vi også fået byttet en barselsgaven så Laura har fået en skråstol, ognej hun må ikke sidde i den ret længe pt, men det har plade i ryggen og kan lægges ned, det er altså guld værd lige at kunne sætte hende i den 2 min mens man tisser eller smør en mad hvis hun ikke gider ligge selv.