Skoleklar

Om en uge har jeg altså en stor pige der starter i 0 klasse…. EN uge!!!! Undskyld men hvor blev tiden luge af og hvor er pauseknappen????? Moaren her har altså svært ved at følge med. Jeg er på ingen måde i tvivl om hun er klar til livet det venter hende…. Ikke mere i tvivl eller bekymret end alle andre høne-mødre i alt fald. Ønsker hende jo alt det bedste der findes og vil at hun skal klare sig godt.
I mellem alle tankerne prøver jeg at gøre både mig selv og Sofia klar til den store dag. Mig mentalt og hende praktisk. Skoletasken og penalhus er ordnet (stor tak til mormor) og Idag har vi fået ordnet håret ved frisøren og fundet nyt tøj til dagen…det tog lidt tid og en del besøg i div butikker. Men nu er der noget fint tøj i hus som hun selv har valgt 🙂 hvad der præcis kommer på på dagen må vejret og tiden vise.

20120809-210511.jpg