Frøken næsten tandløs….

Sofia kan IKKE li de der rokketænder og er faktisk heller ikke så vildt med hende tandfeen…. Førstnævnte er skide svært at ændre ved og sidstnævnte er løst med tand-i-bøtte-i-køkkenet og forsikring om at hende tandfeen altså er MEGET lille.
Hun har længe haft nr 2 løse tand og næsten lige så længe haft voksen tand nr 2 godt på vej…de sidste dage har hun virkelig klaget over den rokketand…. Og her til aften efter hun var puttet kom hun ind i stuen, en smule panisk og fik så tanden hevet ud….selv vel at mærke denne gang! Ok indrømmet jeg var heller ikke SÅ vil med de der løse tænder og kan godt huske at det gjorde ondt, men vist ikke så jeg små panikkede over det??? Må men anyways den er ude, hun er glad og vist også lettet….. Lige indtil næste løse tand viser sig på banen. Forudser 18 x panik-min-tand-er-løs scener…. Men vi kommer nok igennem… Nu må jeg heller hjælpe hende den MEGET lille tandfe

20120806-220803.jpg