Weekend og nu FERIE

Weekenden har været fyldt med dejlige mennesker, gode oplevelser og lækker mad.
Vi startede ud fredag med sommerfest på Mikaels kontor. Jeg havde bage “den store frugt kage” som jeg også bagte til jobbet inden jeg gik på barsel. Igen bragte den glæde. Maden fik vi fra Jespers Madhus virkelig lækkert.

Lørdagen brugte vi på at fejre kærligheden, min faster og onkel havde guldbryllp. Tænk engang 50 år sammen, det er sgu værd at fejre med løftede glas og hurraråb. Jeg påstår ikke at det altid er en dans på roser, men syntes det er fantastisk at komme gennem livet med hinanden.
Jeg var dog godt brugt i min gravide krop så kl 20.30 trillede vi hjem a. Dejligt var det dog at se familien – også dem vi ikke ser så tit.
Igår stod den så på vores årlige bakketur med Mikaels familie. Jeg indrømmer at jeg vågnede og tænkte at jeg aldrig ville komme gennem dagen. Men som altid var det bare SÅ hyggeligt med frokost på tæppet i dyrehaven og derefter tur rundt på Bakken og prøve alt der kunne prøves. Vi trillede hjem af kl 21 og har sovet dejligt alle 3. Kl 9.30 var det tid at stå op til ferie og småprojekter:)
Sofia leger i stuen og vi prøver at få overblik over hvad vi gerne vil nå de næste 14 dage med både ferie, hygge, oplevelser og projektet herhjemme