Mer’ Cirkus…

Det var som altid bare så fantastisk det der Cirkus Summarum 🙂 Sofia var tryllebundet og jeg nyder det rent faktisk også (uden at afsløre for meget, så optrådte Jacob igen i bikini… ). På pladsen mødte vi bpde Torben og Tina + børn, samt Mette (sofias gymnastik lærer) + familie. Sofia og hende datter gik i sin tid til musik sammen, og da vi stod i kø til wc fik de to tøser da lyn hurtigt planlagt en legeaftale her i ferie.

Efter showet kørte vi ind i lufthavnen, Katja kom nemlig hjem fra Kina 🙂 det var skønt lige at se hende. Og som bonus fik Sofia lige nogle fine ting med hjem fra Moster, 2 fine billeder (som vist nok overgår til lillesøster), fine klemmer og glansbilleder (som vi skal have købt en mappe til).

Idag har vi bare hygget hjemme. Jeg har vaske voksipose + lidt lagner (kan se jeg mangler til barnevognen), og så satser jeg på at vi snart kommer lidt videre med vores små bygge projekter, eller blir færdige er nok det jeg mener, da jeg godt vil have de sidste baby-ting ned fra loftet så jeg kan få et overblik over om vi reelt mangler noget, der ikke kan vente til evt dåbsønsker.

 

 

20120712-201743.jpg