Barsels-bobel

Jeg har altså hverken født eller forsvundet fra jordens overflade… de sidste dage har bare været lidt travle med at få alle ender til at nå sammen på jobbet. Sommerferien er her næsten og med den viden at jeg ikke skal tilbage efter ferien er der lige nogle ting der skal overleveres, afsluttes og ordnes 🙂 jeg er næsten i mål, hvilket egentlig er ret godt eftersom jeg på mandag officielt går på barsel og træder ind i baby-barsels-boblen….. jeg glæder mig 🙂 MEGET. Jeg misunder på ingen måde dem der skal gå til 4 uger inden termin… og ej heller hvordan tingene var før i tiden, med kun 2-3 måneders barsel… det er slet ikke noget for mig.

Jeg har så til gengæld fået af vide at en gammel veninde også venter sig (Anne-Katrine for dem som kender mig og hender 😉 ) hun har termin til oktober, så det er bare skønt.

Nu er Mikael lige kørt afsted mod bauhaus sammen med min far for han købe ind til nyt brændeskur samt sengegavl til soveværelset. Sofia var også noget forundret over at hendes far var kørt her da hun vågnede…

forude venter en masse oprydning og rengøring inden vi i aften får gæster til sankt hans grillning