Babyklar….

Ej det er vi så ikke helt. Men der arbejdes på sagerne og nej jeg behøver ikke have ALT på plads til hun kommer, men dem som kender mig ved at jeg godt kan lidt at havde styr på tingene 🙂
Jeg har fået sofias babytøj ned fra loftet og det meste i str 50-62 kan bruges, alt efter om der er hedebølge eller regnvejr i august, men det må tiden vise. Værelset skal også ordnes men vi er igang 🙂
Jeg prøver at købe så lidt som muligt, ikke fordi jeg ikke nyder at købe ting til lillesøster, men mest fordi det kunne jo være at nogle ville købe en barselsgave og vi mangler jo ikke rigtig så meget, så tøj er jo åbenlyst 🙂 overvejer om jeg allerede nu skulle lave en lilleønskeliste (ikke bestilling) men bare så folk kunne få en ide om hvad den lille ny evt kunne mangle 🙂 men nu må vi se. Lister over div baby ting er i alt fald lavet, både med “Nice to have” og “need to have”