Den er borte

Min jule stemning, kan ikke sige den er blevt væk for har endnu ikke fundet den. Indtil nu har vi fejret fødselsdag og været praktiske i alle mulige gøremål! Her er julepyntet, vi ser julekalender og åbner nissegaver og bygger Shane ting, men julestemningen er altså ikke helt i hus endnu! Og jeg har bestemt at det er OK! Det er også ok hvis ikke den kommer overhoved! Jeg er hverken ked af det eller fustreret over at den er udeblevet, måske når jeg det, måske kommer den når jeg mindst venter det. Imens nyder jeg december, min familie og livet der suser afsted mens jeg prøver at nyde alt det jeg ny kan og skal. Ingen stress over julen ( endnu)
Tirsdag får jeg måske nok lidt jul ind under huden, der er julefest og lucia optog i børnehaven og min lille skovtrold skal gå med:)
Weekenden er brugt og billigt til salg, forude venter en lang mandag, en tirsdag med tur, julefest og hygge, en onsdag med fri og julegave indkøb, en torsdag med 2 timer og pleje af fødder og fredag som byder på weekend i lange baner endnu en gang, kom an mandag!

20111211-225246.jpg