Varm kat

Måske det i virkeligheden lød sjovere hvis nu molly var en hund…. Hotdog;-) men altså vores lille ( ok snart store, som i større end cleo) molly er vild med brændeovnen, hun slænger sig foran den lige så snart der er varme i den, og helst lidt blødt, sofias flyverdragt lå til tørre efter børnehaven, og vupti var den forvandlet til katte-seng.
Dagen har været travlt:-) har nået 2 møder ( et med hele arsenalet af socialrådgiver, sagsbehandlerne, forælder, “hjemme-hos’er”, psykolog og leder) og et med team + leder. Konfliktløsning omkring hvorfor kravene ikke er ens for alle og hvorfor nogle har det svært i skolen osv, elev der gik hjem lidt før tid, men var ked/sur så måtte lige ringe hjem ( god snak med moren, samt aftale om hvordan eleven blir gladere igen for det er ikke kun Idag), snak med sundhedsplejerske omkring indstilling af barn til julemærkehjem og oven i det har jeg også haft ansvar for 5 lektioners undervisning! Min mad blev spist stående i marematiktimen ( hurra for skøn kollega der var der ekstra) og måske er det ikke SÅ meget igen, men har kun haft tidsrummet 8.50-13.45 til at nå det i! Men skolelærer har jo fri kl 13 hver dag, har 7 ugers sommerferie og holder pause det meste af dagen! Bom. Imorgen høster jeg dog guldet af mit job, 2 lektioner og fri 9.35 og nej jeg er ikke ked af mit job, rammerne for at udføre det ja engang imellem, men jobbet er jeg tilfreds med, bare jeg slipper for bemærkninger som “man skulle være lærer, i har det SÅ nemt” og nej der er ikke folk tæt på mig der syntes det, for de ved godt hvor hårdt og opslidende hele systemet indimellem er:-)

20111207-213039.jpg