Jul i November?

Normalt gider jeg ikke alt der der juleri før vi rammer 1 søndag i advent, i virkeligheden vil jeg helst vente til både min og Sofias fødselsdag er i hus, måske nok fordi jeg ved vi begge har fødselsdag så tæt på jul at det hurtigt flyder samme, og gerne vil holde det adskilt, jeg har aldrig haft følelsen som barn, vi har altid skilt min fødselsdag og julen ad, og sådan skal det også være for Sofia, det er jo ikke hendes skyld at hun er født 1 søndag i advent 🙂

Men altså juleriet har været fremme i butikkerne et godt stykke tid, og i år falder 1 søndag i advent altså allerede i november, nærmere bestemt d 27 november (som også er den dag min store lillebror blev døbt for 17 år siden). Vi skal holde fødselsdage d 26 og afsted d 27, så måske jeg ikke som jeg plejer når at pynte op den dag, men nu har juleriet alligevel sneget sig lidt ind i vores hjem, i små bidder og resten skal nok komme. men kalenderlys, advends-“krans” og småpynt er nu klar og oppe efter en tur i Ikea iår 🙂 det er ok og fint. Turen i Ikea igår bød også på ny lampe til Sofia, lys, ramme er alligevel var for lille som nu skal have en ABC-plakat istedet, kasse til legetøj, ny lampeskærm til stuen og andet småtteri. Alt imens var Sofia inde og se “Folk og røvere i Kardemommeby” stort hit var det.