Lørdag formiddag

Kan bruges på rigtig mange ting. Og jeg indrømmer at vi ofte tilbringer den i sofaen med lidt tv, leg, kaffe og morgenmad. Idag blev den brugt anderledes, og måske lidt mere “mor-med-overskud-og-styr-på-alt”-måden. Vi hoppede i tøjet og cyklede ud i efteråret med destinationen biblioteket. Det er alt for sjældent vi kommer der op, indrømmet, men Sofia elsker det og jeg nyder faktisk vores bibliotek, der er mega hyggeligt, plads til leg, læsning og masser af inspiration til både voksne og børn. Jeg har jo en udfordring i forhold til at læse bøger. Månedens udfordring er en bog skrevet i mit fødselsår… bom 1981! jeg har brugt de sider bogklubben henviser til, men altså jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg vil læse, men altså “Ronja Røverdatter” er jo skrevet det år, og det er da bare an af børne-yndlingsbøgerne 🙂 den er hermed lånt og vi har læst de første sider, for hvorfor ikke læse en bog højt. Altså Sofia får jo læst rigtig meget, måske ikke helt så meget som jeg godt gad, men altså en del, og nu kan vi jo så tage fat på noget af det jeg selv husker fra jeg var den alder, det er altså guld. Tænk at være så voksen at jeg nu gir noget videre fra min egen barndom… hold da op 🙂

Om et par timer venter en spændt prinsesse på Onkel Bjarne, inden turen går mon Mormor og Bellevue… Folk og røver venter forude. og for det ikke skal være lyv så får hun lov at se den igen på onsdag med børnehaven, har jeg sagt at jeg elsker både lækre bedsteforældre der tager sig tid til sådan en tur, men bestemt også Troldehøjen fordi de bare er den mest fantastiske børnehave ever. Gad vide om man kan lave en aftale med kommunen at man altså kun gider spytte flere børn ud til fremtiden hvis vi kan få en plads i selvsamme børnehaven…måske ikke, men klart de skal være 1 prioritet når vi engang kommer dertil, det er i alt fald sikkert.