Åhh du skønne weekend

Vi er i hus. Ugen er gået og jeg har glædet mig til weekend, ikke fordi vi skal noget vild og voldsomt, men simpelthen bare fordi det er skønt med det der weekend. Jeg er i underskud af søvn, Sofia sover pisse dårligt og jeg har i mer end 14 dage været oppe ca hver 2 time for at putte, trøste, gi dyne på, tisse, hente vand, trøste igen osv. Det er røv hårdt og hun har også sovet i vores seng hvilket ikke har hjulpet det store. Derud over er hun mega angst for alt der bare minder om mørke og lyde. Ja det er helt normale, jeg trøster støtter og holder i hånd, men træt er jeg sgu! Nu har jeg smidt madrassen på hendes værelse og vi holder py-party. Alle mand sover og hun vågner ikke helt så mange gange nu. Det er en periode og det går over , vi har jo været her før. Og vigtigst for mig er tryghed, glad prinsesse og søvn til alle!

Og til de mange der nu vil sige “så bare vent til i får en til” – der medfølger sgu 1 års barsel hvor man trods vågne nætter altså ikke skal op og være nogenlunde frisk for at undervise og lærer 1 og 5 a noget de kan bruge til noget:)