Ferie :)

Jeg har ferie i en hel uge 🙂 jeg har glædet mig BIG TIME, og den er i den grad tiltrængt. De sidste 9 uger har være lange og til tider hårde at komme igennem. At starte 1 klasse op er altså ikke for tøsedrenge skulle jeg hilse og sige, dog vil jeg mene at vores opstart har været ekstra hård. Vi startede ud med 29 elever (pyha) i vores klasse og 27 i den anden, det er rigtig mange børn, men ikke nok til lave 3 nye klasser. Så sker der det i løbet af ugerne at 2 mere kommer til, nu hedder det så 29/29, faktisk nok til 3 klasser, men skolebestyrelsen vælger at sige NEJ fordi det er for usikkert med kun 2 overksydende elever der skal gå ud før de så skal lægges sammen igen. Så får vi en dreng udsluset fra vores modtagerklasse, nu er tallet 30/29 og igen tages det op på bestyrelsesmødet og vores leder er meget stemt for 3 klasser (hvis tallet er uændret ved sommerferien SKAL de nemlig deles, så det er kun for indeværende skoleår vi kunne bibejolde 2 klasser), heldigvis bliver svaret denne gang JA. Et længe ventet JA og en lettelse unden lige. Men det JA betød også en hel del arbejde fra vores team, klassedelings-forslag, arbejdsdag med overleveringer og rigtig mange møder med både hinanden og forældre. Vi er nu i mål, de nye klasser er dannet (næsten) aller er godt tilfredse og skal nu se det nye an. I torsdags fik vi lærer nogle meget rosende ord og en virkelgi anerkendelse af det store arbejde vi har haft for hånden. Jeg har nok været træt og syntes det har været lidt uoverskueligt, men har hele tiden haft for øje det gode vi får i sidste ende og det har hjulpet og den anerkendelse var virkelig rar og meget flot syntes jeg. Jeg er gået på ferie med en virelig god fornemmelse i maven og masser af ro 🙂

Lige nu nyder vi en tidlig morgen (skal vist lige have stille Sofia om så ikke vi behøver stå op 6.30 nu det er ferie) med kaffe og tv. I aften tager Mikael til Sverige til noget drenge-aften ved en kammerat. Her står den på tøsehygge med dyner i sofaen, bøger, film, og jeg har planer om at få hentet Sushi til når Sofia er puttet (det er ikke lige noget hun kan li), måske jeg snart skulle prøve at lave det selv.