Flaget på halv

Denne weekende har været en hvor vi sætter flaget på halv og sender i tusindvis af tanker ud i verden og til familien. Jeg er splittet i stor stil, for hvor skal jeg rette min opmærksomhed hen og hvem skal jeg sende min medfølelse, der er så mange. Måske er det lettest at starte med det der er tættest, som i følelsesmæssig tættest, Mikael mistede i fredags sin faster der sov ind i løbet af nattet, det er stadig meget tæt på og der er endnu ikke helt fastsat dag for bisættelse, selv om vi regner med torsdag. Syntes ligesom vi har været til nok af den salgs og mistet nok familiemedlemmer for nu, men lige nu går mine tanker meget til hendes børn som jo er yngre end os og nu har mistet deres mor. Men også til resten af familien, det er hårdt, især fordi hun altså endnu ikke havde rundet 60.

Lørdag gik en mand amok i Norge og har dræbt over 90 mennesker, dels med bomber i Oslo, men primært ved mauel nedslagtning på Ytøa hvor rigtig mange unge mennesker har mistet livet. Han var IKKE muslim, men var i den grad fanatisk højreekstremist, men hvad er det lige der sker med verden 🙁

Oven i alt dette er et højhastigheds tog afsporet i Kina, hvor rigtig mange også har mistet livet.

Som sagt er jeg splittet, jeg sender alt den sympati ud jeg kan, men alligevel sidder jeg med en følelse af magtesløshed og utilstrækkelighed. Jeg sætter flaget på halv og giver Sofia et ekstra kram 🙂

God søndag derude trods alt