Skuffet

Som i VIRKELIG SKUFFET.

Igår var afstat til ultimativ tøsedag… TAKE THAT koncert i parken… har haft billetter i noget der ligner 8 måneder og har glædet mig 🙂 men fanme om ikke koncerten bliver aflyst 10 min inden de åbner portene… Robbie W. har fået madforgiftning og de har forsøgt hele dagen at få ham i bedring uden helt… fanme ikke i orden 🙁 nøj jeg var skuffet sammen med mange tusinde andre, måske knap så hysterisk som dem der blev interwievet til tv og langede ud efter dem der var til koncerten dagen før (denne var lavet som en ekstra koncert, og var faktisk ikke helt udsolgt, så lidt surt at man i teorien kunne have købt endnu en billet og have set dem dagen før… men ja jeg er bitter og skuffet, især fordi der IKKE bliver en erstatnings koncert.. ja vi får pengene retur, men helt ærligt så vil jeg sgu heller have 5 gange drenge der synger!! Og så er jeg lidt træt af folk der på facebook skriver at TT-fans skal slappe af og der jo ikke er udsolgt til Amsterdam og Hamborgs koncereter…. Nej men nu er det jo ikke lige sikkert at man har penge og tid til sådan en udflugt og jo man må gerne være skuffet over at noget man glæder sig til bliver aflyst! (selv om man skal holde en ordentlig tone og ikke lange ud efter andre folk som i prinscippet intet har haft med aflysningen at gøre, måske må man gerne være lidt sur på Robbie og evt den kok der har lavet hans mad ).

 

Jeg arbejder på det der ferie indlæg… men shit vi har jo oplevet meget, og selv om jeg har skrevet lidt undervejs så laver jeg en opsamling på det hele… det er på vej, med billeder und alles