Home Sweet Home

Vi er tilbage på matriklen igen. Det er skønt. vi har haft en helt igennem dejlig ferie, men det er også dejligt igen at lande i sin egen baghave hvor tingene bare går sin vante gang. Vaskemaskinen snurrer derud af, og eftersom vejret ikke helt er med mig, så snurrer tørretumbleren altså også. Sådan må det være bare lige nu, selv om jeg helst tørre tøjet ude, både for miljøet, men især fordi det bare dufter dejligt.

Vi kom hjem igår aftes, efter 2 dages kørsel af ca 6 timer hjem a. Da vi skulle fra Paris fik Sofia feber, faktisk havde hun det småskidt hele tirsdagen, og vi tog hjem fra Disneyland hvor vi ellers ville have været den sidste dag, hun fik sovet et par timer, og var pjevset og febervarm, men ville gerne med over og sige farvel til Disneyland, så godt pakket i et tæppe og med leje af en klapvogn, tog i over og så en sidste parade med prinsesser og det hele, spiste aftensmad (ikke Sofia) og fik købt de sidste ting ind inden vi sagde farvel og tak for en fantastisk ferie. Hun havde så feber det meste af næste dag også men da vi ankom til vores hotel for natten var hun feberfri, og da hun så at der lå en IKEA ved siden af hotellet ville den unge dame godt have kødboller, så det blev det 🙂

vi har små 2000 billeder og en laaaaang ferieberetning, men den må lige vente til imorgen eller søndag 🙂 for idag har vi hentet både gammelkatten hjem aka Cleo og vores nyeste familiemedlem , Molly. Lad os sige at familiesammenføring ikke er 100% gnidningsfri, men der er pt våbenhvile og begge katte sover, spiser og vil nusses, så helt slemt er det dog ikke.

Sofia og molly faldt begge i søvn i sofaen 😀