Bakken

Vores årlige tur til Bakken. Nøj hvor har vi hygget os. Startede 12.30 med picnic på græsset foran røde port. Og efter et par timer gik turen ind mod alle lysene og forlystelserne. Sofia fik turbånd, og for første gang har vi iår kunne nøjdes med et halvt kuponhæftet (vi delte med Gitte og Morten) Sofia har prøvet alt hun kunne, med henholdsvis Katrine, Mikkel, Emil, Jesper og Sara (Emils kusine som også var med, og som Sofia i den grad kastede sin kærlighed på). Indimellem var en voksen med, men det var få ting hvor det rent faktisk var en nødvendighed. Det er både rart men også en smule mærkeligt at vores lille pige nu er SÅ stor.

Ved 20.30 tiden vendte vi bilen mod Herfølge og velhjemme blev Sofia puttet og sov stort set med det samme. En dag med gode oplevelser i kufferten og heldigvis endnu en helt natssøvn i egen seng. Var kun lige inde ved 3 tiden og give vand, som hun slev efterspurte, Så jeg håber det her betyder at den dumme vane er brugt og hun nu kun kommer ind hvis hun virkelig har tryghedsbehov 🙂

Om en par timer drager vi mod weekenden anden udflugt. Zoo med Susan og en masse andre. Har jo ikke set hende siden hun tog til Ghana for et års tid siden, så hun er savnet, dog har vi skrevet til hinanden så det er bestemt ikke fordi vi ikke har fulgt med 😀