Påskevejret

Det er jo meget normalt at når man ikke har noget at tale om kan man tale om vejret…. Men altså hold da helt fest hvor er vi heldige med det her påskevejr. Total sommeragtigt, så både solcreme, sandaler og sommertøjet er fundet frem (dog med strømper og trøjer til formiddag og aften).

Vi havde den dejligste påskefrokost med vennerne i torsdags. Vi havde lavet det som sammenskudsgilde, så jeg havde faktisk ikke ret meget arbejde andet end lige da folk kom med alt maden, dejligt. Vi havde sat teltet op på terressen og kunne sidde der ude helt til kl 21.30 hvor de sidste gæster gik hjem, DET var luksus og helt vildt dejligt, især fordi ungerne bare legede i haven og vi fik snakket, spist og drukket. i alt var vi 16 voksne og 11 spisende børn samt 3 babyer. Bestemt en ting vi gentager næste år 🙂

Igår var Sofia ovre og lege hos Mia hele dagen. Lykke var der også og vi endte med grillmad endnu en dag i skønt selskab. jeg gik dog hjem med Sofia da vi havde spist så hun kunne komme i bad og i seng i nogenlunde tid, for de sidste dage har taget lidt i hendes søvn, for hun har først været i seng omkring kl 22 og så op ved 8 tiden siden onsdag, så det var godt at få hende i seng noget før igår.

Idag går turen til Sæby til Moster og påsketamtam med hele den pukkelryggede 🙂 vi glæder os. Syntes påsken er meget mere afslappet igår hvor vi faktisk kun har haft to reelle påskeaftaler, og så onsdag med aftensmad ved farmor. vi har stadig masser af dage hvor vi bare kan hygge og gøre præcis hvad vi har lyst til 🙂

I må nøjes med et billede fra da vi mødte Svampebob og Patrick, for Mikael har lagt billederne “et hemmeligt sted” og jeg har mangler mit redigeringsprogram 🙁