Ahhh påskeferie

Jeg nyder det 🙂 der er overskud på kontoen og solen skinner. I går gik turen til Tivoli for at se “den lille havfrue” stort hit hos Sofia, vi startede med en tur rundt i Tivoli, havde regnet med plageri om at prøve alt, men ikke en eneste gang blev der spurgt. Vi spiste vores madpakker med udsigt til frigatten og bagefter gik vi på rasmus klump legepladsen, den er rigtig fin og bestemt et besøg værd. Selve forestillingen gik fint, Sofia var dog liiidt træt af at sidde stille til sidst, men var meget optaget af selve stykket:) især fordi de havde både rulleskøjter og sådan nogle sko med hjul i hælen på 😉
Vi sluttede i build a Bear butikken og fik lidt nyt med hjem ( man fil et sæt tøj til 99,- når man havde sin bamse med, der vidste vi dig ikke, så det blev til et sæt tøj, cykelhjelm og nye sløjfer) Sofia var lykkelig.
Idag har hun cyklet i børnehave, hun kommer afsted selv om jeg har ferie, for jeg havde den store rengøring i tankerne:) hun cykler fin nu hvor sæde og styr er sat lidt op.
Jeg har gjort rent handlet og nydt lidt sol i haven. Og så har jeg malet legehuset indvendigt, imorgen for det sidste omgang og så skal møbler og div ting ind igen. Overvejer kraftigt selv at flytte derud, med alle de timers arbejde der er lagt i det:) ej jeg er virkelig glad for resultatet indtilnu, mangler lige et par låget og en postkasse.
Her i eftermiddag har vi sået en masse sommerblomster så nu er vi snart klar med både blomsterkrukker og drivhusplanter
Imorgen er der endnu lidt rengøring, maling og meget vigtigt FRISØR-BESØG, det trænger jeg SÅ meget til

20110418-220720.jpg

20110418-220734.jpg

20110418-220741.jpg

20110418-220753.jpg