Tabernes ruin

…blev jeg ikke en del af i denne omgang… det minder efterhånden om en omgang Robinson.. næste år skal vi formentlig på den igen. det skyldes jo i høj grad faldende børnetal og flere krav om min antal i klasserne osv. Jeg er lettet og træt oven på denne mandag. Det var ikke specielt sjovt at møde 7.45 for alle at få en kurvert, min blev åbnet hurtigt og uden det store fanfare, men nogle var en del mere påvirket af den skide kuverts indhold (godt som dårligt, det var tanken om hvad den kunne indeholde der var slemt). Dem jeg er tættest med (både arbejdsmæssigt og på veninde/venne plan) får lov at blive, men jeg har stadig 5 kollegaere der ikke blir. de skal over på andre skoler.

Tager dog virkelig hatten af for en af mine kollegaer som skal flyttets. Hun har i den grad handlet og ikke lade sig kue. Hun startede med en snak med vores arbejdspsykolog i kommunen (som i dagens anledning var på skolen til fri afbenyttelse) herefter fik hun ringet tild en nye skole og lavet aftaler og var på skolen hele dagen og fik nogle gode snakke med os andre. Jeg havde nok ikke magtet det og forstår til fulde dem der har behov for at komem væk, hjem eller bare ud, så hatten af for at hun kunne det idag.

Jeg har fået syet et par nye nederdele til Sofia, og nu er der så ikke mere energi at komme efter, det er sengetid og jeg venter i spænding på dagen imorgen, det kan kun blive bedre end denne (og ja jeg er taknemlig for at jeg har mit job, men det ændre ikke på den mathed og træthed jeg har følt siden kl 8.00 hvor vi havde vished imorges)