Outside work

Weekenden har budt på rigtig meget hårdt fysisk arbejde. Vi startede med arbejds-weekend i børnehaven fredag og lørdag, vi fik ordnet en del og havde nogle hyggelige timer. Lørdag eftermiddag trillede vi mod hastrupparken alias Sisses ghettocrib, til housewarming og hygge, bilen blev hjemme og cyklerne kom i brug. Min har jo været i brug længe, men nu kom mikaels også ud på vejen igen. Det blev ikke sent for os, vi var godt trætte og havde også sofiamusen med.
Idag har vi været i haven, vores store træ i haven er fældet og delvis savet op og smågrenene kørt på lossepladsen, havemøblerne er kommet frem og vi er så klar til at indtage sommeren. Sofia har leget hos mia hele dagen og om lidt kommer hun hjem med mia + familie til grillbar.

Imorgen er dagen hvor jeg får afvide om jeg er ansat på skolen efter august eller skal forflyttes til en anden, vi er i alt 5 der skal flyttes, jeg ser frem til vished og noget at handle ud fra!
Fortsat god søndag herfra

Og ja der kommer snart gym billeder

20110410-173446.jpg