Jeg har smadret bilen….

(igen) eller denne gang er det jo så vores egen og faktisk ikke min skyld. men det er som om at det altid er når jeg kører i den at noget går i stykker… ingen smarte bemærkninger her 😉

Ej men igår på vej hjem fra Fakse, påkører jeg et rådyr lige uden for dalby… meget mørk landevej, meget dødt dyr og 20 min for at komme igennem til falck, men endelig fik jeg alt ordnet og Mikael kom i lånt bil og hentede både mig og Sofia. Hele venstre forskærm er ødelagt og hang og dinglede, Bilen er nu lappet sammen hos peugeot, og skal laves for omkring 15.000,- men de har først tid d 3 januar, så indtil da kører vi med gaffatape og helst ikke på motorvej. Men sikken en aften. Heldigvis sov sofia da vi ramte den, og sov helt til Mikael kom, det var rart.

Om lidt ringer klokken ud og jeg har fri… dejligt