Skoldkoppe update…..

Der er mange, som i RIGTIG MANGE. min stakkels lille Sofia mus, som bare er tapper og prøver ikke at klø alt for meget. Idag har der været hygge hos Lotte i Faxe, mens jeg har være lidt omkirng, først job og så rundt på div apoteker og posthuse i forskellige erinder. Så et smut til slagelse for at besøge min farmor ,der desværre er blevet indlagt efter et fald (som følge af svimmelhed), de kan ikke rigtig finde ud af hvorfor hun er svimmel, pyha altså, men hun blev glad for besøge, omend hun var meget træt. Så det var bestemt hele turen værd. Så vidre til næstved storcenter på jagt efter luffer til Sofia, sådan nogle store nogle med lange skafter. men intet at finde andet end møg dyre i lyserød 🙁 så til Faxe og hente sofia musen med hjem, efter skøn aftensmad. Nu er hun badet i sæbespåner (takker Vibeke for det super råd) og puttet i seng. Mikael er til julefrokost i tappehallerne, og jeg er træt og færdig for i dag. imorgen er det weekend og jeg skal ingen ting, bare være sammen med min lille ynglings sofia.

Min sneengel inden skoldkoppeudbrud

og efter 🙁