Endelig weekend…

Igår kl 13 var klippeklisterdagen ovre, og det var fint, men lidt for mange timer for især min o-klasse, og derfor var der også flere der havde fået grønt lyst for at smutte hjem. Det skal være en hyggedag, ikke en pligt dag. i alt fald for ungerne. Bagefter var der indbudt til nyelærers fest på skolen, jeg havde valgt det fra, og valgt familietiden til, ikke fordi jeg ikke vil være sammen med mine kollegaer, men det er ikke det jeg har brugt for lige nu.

Hjemme igen blev jeg mødt af en MEGET stor og fin snemand, som Sofia, Mikael og Claus havde lavet mens jeg var afsted. Hurtigt fik vi bakset en æbleskivedej sammen, og så skulle panden ellers i brug, jeg har aldrig bagt æbleskiver, men syntes bestemt at jeg blev godt til det, og kan sige så meget at det da er nemt,så nemt at jeg ikke rigtig gider de der købe nogle mere, i alt fald ikke hvis det bare er til os selv 🙂 måske hvis vi taler mange mennesker, for det tar jo tid.

Ifredags kom min søde mand hjem med blomster til mig 🙂 så fine de er, og jeg sætter voldsomt stor pris på dem 🙂

Nu er huset juelpyntet og vi er klar til 1 søndag i advent.