Pimp your cake….

Jeps det er en konkurrence dansukker pt kører med. og wow der er mange flotte deltagere. Jeg blir SÅ lækker sulten og kunne spise dem alle sammen (mindst) eller i alt fald en eller to tak!.

Konkurrencen kan findes her

måske man skulle deltage… i alt fald kan jeg finde masser af gode ideer til en vis prinsesse fødselsdag 🙂 igår så vi Rosa fra roladegade (eller som Sofia fra Moladegade… det er altså heller ikke helt nemt at sige, prøv selv) og der blev der lavet muffins med smørglasur, det er meget nemmer at forme og kan sprøjes på med en flødeskumssprøjte…. skal helt sikkert prøves når vi når den tid. lyserød glasur med glimemrpynt tror jeg vil være sagen… og så har jeg jo tænkt mig at prøve noget dekotration af en lagkage, men ikke bare med glasur, jeg har set man kan bruge noget der hedder fondant, som er en sukkermasse man kan lave en masse sjove og flotte ting med. det skulle være meget nemmere at arbejde med end marzipan, så det skal prøves. Prinsessen har bestilt en ganske særlig kage, men det må i vente med at se til vi når d 3 dec 🙂

lige nu ser vi Lilo og Stitch, efter en god lang lur. jeg tror feberen er fladet lidt, men hun er stadig badet i sved når hun sover, ikke super fedt at skulle skifte undertøj 2-3 gange hver gang hun sover. jeg håber på bedring og sender en kærlig tanke til det offentlige for at man har 2 barns-syge dage nu… for hvor tit er det egentlig lige at et barn kun er syg en dag… ja ved godt at det er en dag for at finde anden pasning, men ærligt hvad gør folk hvor bedsteforældrene ikke bor i nærheden sådan som vi har det, eller hvad med dem som slet ikke har de muligheder fordi der ikke er nogle bedster…..