Fredag:)

Fredag betyder weekend og vi har startet vores i selskab med fam. Lynge. Nærmere bestemt for At fejre maia der i dag blev 4 år…. Det betyder samtidig at for 4 år siden gik jeg og var temmelig meget gravid og fuldt med glæde over alt det som var i vente. Samtidig betyder det at lige om lidt blir min lille prinsesse 4 år, det er svært at forstå og syntes at tiden går meget stærkt. Samtidig sætter det en masse tanker i gang. Skal – skal ikke omkring barn nr 2. Jeg er ikke afklaret, men nok knapt så afvisende over for en 2’er som tidligere, ikke nu men om noget tid, måske! Nu må vi de, jeg skal i alt fald have overskudet til en hverdag med to børn og det kommer måske nok, men indimellem har jeg ikke engang det overskud til bare et…. Men jeg tænker og er i alt fald ikke så afvisende som tidligere, måske hænger det sammen med at jeg nu er gået ned i tid og faktisk har mere tid i hverdagen.

En ting er i alt fald sikkert, det er fredag og resten af min aften skal bruges i sengen da stuen er optaget af mikael og Claus og gys! Der er taget hul på en ny bog 🙂