Shopping

Efter work idag smuttede jeg til Køge, der skulle nemlig købes en helt del gaver, weekenden kommer nemlig til St byde på en helt masse fødselsdagsfejring, alle gaver kom i hus og efter et hurtigt stop i netto fik jeg hentet Sofia, så gik turen igen mod Køge, efter vinterstøvler, havde kigget lidt mens jeg var alene og vi endte med et par Ecco goatex og så et par Bundgaard termostøvler, så nu er prinsessen vinterklar:)

Hun havde i øvrigt været på tur med børnehaven til et kalkbrud, det havde været super, dog med et lille uheld dernede der betød en lille bule i panden 🙂 men såen er det jo med hende…..
Og så lige en sidste ting, nu tør jeg godt sige det, det er helt slut med ble om natten nu. Det er jo et års tid siden hun smed bleen, men hun Ville IKKE af med natbleen selv om det i 3-4 måneder faktisk har været tør når hun stod op…. Men nu er det slut, vi glemte den endag i sidste uge og hun vågnede selv om morgenen og fik tisset, så næste aften snakkede vi om at hun jo slet ikke havde brugt for det mere 🙂 og det går helt fint