Home Sweet Home

Vi er hjemme på matriklen igen, efter nogle skønne skønne skønne dage i Marielyst med fam Høyer, fantastisk selskab med rent hygge og afslapning…. Og en helt del snot. Idag var det så tid at tage hjem, og det var helt ok, ikke at jeg ikke sagtens kunne bruge en uge eller 2 mere på ren afslapning, men altså når nu det skulle være var det jo ganske ok at komme hjem til endnu en fridag, for jeg skal nemmerlig først møde på job imorgen kl 10.40 og så er der iøvirgt kun 9 arbejds dage til efterårsferien, og det incl et styks motions dag… men hvem tæller. Der gør jeg 🙂 og jeg er ikke bleg for at sige det, jeg trænger til de her små pauser, for at jeg stadig skal være glad for mit job. Jeg har lært på den lidt for hårde måde at tingene kan går alt for meget op i job, planlægning og forberedelser, på den usunde måde, hvor man glemmer alt det andet der er i livet, og hvor der er plads til alle de ting, for ærligt så er mit job altså “bare” et job, det er ikke hele mit liv, det er ikke “hvem” jeg er, jeg er glad for det JA, men jeg er også meget andet. Og lige om lidt venter endnu en pause hvor jeg kun skal være alt det andet, som ikke er noget med det dersens job. Sofia skal egentlig i børnehaven mandag og tirsdag, meeeen det blir nok kun den ene dag, for vi skal nemlig lege med 2 søde piger den anden dag. Onsdagen er ren hygge mor og Sofia, og torsdagen er  booket af Mormor og Bjarne til udflugt. Det gir lige mig nogle “fri” dage til lidt af de ting jeg syntes hænger herhjemme… altså lidt rengøing snakker vi om, måske ikke det sjoveste i verden, men det skal jo ordnes og når tiden er til det er det jo ok.

Det har været stille mandag, vi har ikke lavet de store andet et et par maskiner vasketøj, hente Cleo hjem og en lille lur, det er skønt.