Knuthenborg

Dagen har stået på tur til knuthenborg safaripark, vi har virkeligt nydt det gode vejr og ikke mindst det gode selskab:)
Jeg nyder i den grad at have fri oc bare være på weekend, især at jeg ved at hverdagen først kalder på tirsdag, det er luksus og jeg sætter pris på det.
Desværre er min forkølelse ikke blevet mindre, tvært imod…. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så meget snot i hoved. Har dog fået fat i kleenix balsam og i forhold til igår er det som at pudse næse i en sky, det ændre dog ikke ved at jeg efterhånden ligner Rudolf og taler meget snøvlet:( for at toppe det hele er jeg så begyndt at hoste… Måske jeg ikke kommer uden om lægebesøg mandag?!
Imorgen er der ingen planer, andet end rent afslapning. lige nu står den på irish coffei og cheesecake:)

En tanke om “Knuthenborg

  1. Åh Karina, din stakkel – jeg føler med dig! Der er ikke noget mere belastende, særligt når man skal sove..øvs. God bedring, vi må håbe du står klar i morgen – jeg selv er os lidt ramt med hovedpine :/

    Det ser ellers ud til at ha været en god tur i Knuthenborg, Filippa ææælsker det dernede 🙂

    God Weekend.

Der er lukket for kommentarer.