Tillykke

Dagen idag er brugt på fødselsdagsfejring af manden her i huset:) vi startede med hyggelig morgenmad, kaffe i Faxe og så en tur i bonbonland, for endelig ser vi lidt af noget der ligner sommer igen. Vi sluttede med et besøg i bauhaus, for at hente Mikaela gave. De fleste ved at han intet mangler af elektroniske ting, så det der ofte er en sikker gaveide hos andre mænd er som regel allerede her i huset 😉 men altså han har gået en gasgrill, eller rettere et puslespil med en halv gasgrill, da jeg vidste han ville få nogle pengegaver også, og den er ikke helt billig sådan en fætter. Men nu er han den lykkelige ejer af en “kingstone” gassgrill i fint stål, har ellers nærmest været forlovet med “Weber” så er lidt underligt at købe andet, men har set rigtig gode anmeldelser og man får super meget for pengene + det At den var sat 1500 kr ned:) Den er endnu ikke samlet men på vej. Nu kalder sengen. Billeder kommer imorgen da jeg er på via mobilen da vores internet er nede, så hurra for “3” og gratis data:)