Ugen der gak!!!

Shit der er tryk på for tiden…især med det der virkelige liv, arbejde og hverdag. Jeg holder tungen lige i munden og overholder mine sengetider. Og så går det lige, idag har jeg for første gang kunne overskue mandagen i næste uge, hvilket jo er et ret godt tegn, så det lysner og jeg er endda ved at lære mine nye elevers navne. Men altså ugen har været fyldt med masser af oplevelser. Vi startede jo med fantastisk koncert med U2 i mandags i Horsens, også endda på vores bryllupsdag, måske man skulle gøre det til en tradition…..ved ikke hvad Bono & co siger, men jeg er klar;)
så har der ellers været arbejde på programmet, kaffe med kollegaer onsdag, børnetøjsparty torsdag og forsøg på oprydning herhjemme idag… imorgen kalder weekenden og den skal nydes, Mikael fylder år imorgen og vi har hemligheder i ærmet.

Lige nu har jeg en film i vente og sofanydning. G’Night all og god weekend