Jeg drømmer om…..

Var et smut i Køge idag med Sofia, fik shoppet nye sandaler + solcreme, selsagt til barnet (altså ok solcremen er til deling).

Men så var vi altså lige forbi den butik hvor Sisse har fået job… OMG, jeg har fået et nyt ynglingsmærke… eller drømmer om at blive den lykkelige ejer af noget herfra. Mærket er Rabens saloner og er bare så lækkert, den lidt Bohemede stil på en rigtig meget MIG-måde… men ak, priserne er ikke just folkeskolelærer-venlige, så indtil videre må jeg blive i drømme, trods udsalg havde jeg ikke lige 600,- til denne skønne top (billedet er af en kjole, som jeg sikkert ville dø for, men det var altså toppen jeg fandt i butikken)

i virkeligheden drømmer jeg bare om at blive bedre og havde (økonomisk) mulighed for at shoppe en del mere til mig selv, for jeg får da handlet lidt tøj til mig selv indimellem, men nøj jeg er skidt til det. Det er ligesom bare nemmere at finde tøj til lillepigen, for ærligt så er det virkelig en jungle at begive sig ud i med at finde tøj til en selv, sådan har jeg det i alt fald. Og måske også lidt grænseoverskridende at finde noget nyt og spændende, istedet for de normale jeans og t-shirts…. men jeg øver mig og blir langsom bedre 😉 og drømmer så bare om at vinde ca 1.000.000 i lotto, for der var jo også lige den der lækre skindjakke fra trendsetter house jeg faldt over for 14 dage siden (bare ikke super timing at vores kobling røg samme da, men får en fin ny kobling i bilen, men ingen jakke…)

Nu sover Sofia efter en lang dag med Køge tur, bibliotekstur og så masser af hygge hjemme i stuen. <Til aften har vi læst folk og røvere i kardemommeby, hun følger med og tror hun forstår handlingen, for hun stiller spørgsmål til noget der blir læst og som man venter svar på. Tror måske hun er klar til teaterudgaven til efteråret 🙂

I sofaen venter min bog og en Chailatte. Jeg nyder en stille aften mens Mikael arbejder sent (for så tilgengæld at holde fri imorgen).