Sankt Hans, bål og hygge

Vi har i går været til Sankt hans fest i børnehaven, jeg var med i forældreforeningen til at arrengere det, og sikken en succes 🙂 sol, bål, mad og masser af glade troldebørn, troldeforældre og ikke mindste troldebedsteforældre. Mormor go Bjarne kom også med, og det var bare så hyggeligt, jeg fik dog mest stået og solgt øl og vand, men pyt jeg havde det også hyggeligt.

Idag har jeg været afsted med 7a for sidste gang, en tur i bonbonland, intet mindre, og sikke en dag, høj sol og godt humør, jeg takker af på en god måde. Men må altså sige at jeg kommer til at savne dem, trods teenager fnidder og pupertets problemer.

Sofia har haft Mia med hjemme og lege, og imorgen er sidste skoledag, inden en laaang og dejlig sommer. dog venter jeg lige en uge med at sige ferie, da jeg altså SKAL have mine årsplaner på plads.

her lidt billeder fra gårsdagens hyggelige aften. om lidt smutter Mikael over til Mias far og ser fodbold, og det er slet ikke så tosset, jeg tror jeg nupper “daggry” og slapper af……