Sommershopping

Igår var min mor og jeg et smut i Ringsted. Bare os to og hold da op hvor er det længe siden, altså vi er da tit sammen, men bare længe siden det kun var os:) og det var hyggeligt. Var et smut i h&m og fik shoppet sommertøj…. Jeg havde bestilt lidt på deres hjemmeside men det kunne først leveres om 100 år, og så fandt jeg faktisk det meste derude, Jubii. Sofia fik nogle sommerkjoler af mormor, så søde og til 40 kr:) jeg fik shoppet bikinier og lidt badetøj til Sofia bla noget uvbadetøj til ferien. Og en fiiiiin stor stråhat fik jeg af min mutti. Tak:)

Idag skal Sofia med Laura hjem og lege. Dejligt

2 tanker om “Sommershopping

 1. Ej KARINA, så er jeg nææsten 100 på at jeg så dig…altså næsten??

  Filippa og jeg var nemlig lige hurtigt i føtex inden aftensmadtid, i ringstedet – og ned forbi h&m og videre ud til cyklen – og jeg så ved et af rundstativerne et ansigt i et splitsekund, hvor jeg tænkte “hende kender jeg da”..men så var det jo jeg ikke kunne placerer det helt alligevel, og så gik vi videre ud til cyklen.

  Kan det ha været dig?? – nå, men uanset hvad, så ja vore H&M er god, selvom vi mangler en herreafdeling i den grad! Lyder til i ellers nyder Maj og fremsigten til en god sommer 🙂

  Kram fra lou & fippe.

  • Hej louise. Jamen det kan da i den grad have været mig 🙂 var der mellem 17-18 ca. Ja det er faktisk en god hm, har også aftalt med min mutti ar vi må derud igen endag så vi også har tid til outletcentret:) der ligger er af samme kæde i Budapest hvor jeg har været to gange når vi har været i Ungarn 🙂
   Ha en dejlig dag

   Knus

Der er lukket for kommentarer.